HOFIGAL ECOLOGIC - Ceai ecologic de cimbru -

 

Din revista , numarul din 1 1, 1970

HOFIGAL ECOLOGIC - Ceai ecologic de cimbru - CEAI ECOLOGIC DE CIMBRU
Supliment alimentar
Doze x 1g


Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obtinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.
Acestea au fost inspectate si certificate de S.C. CERT ORGANIC SRL cod RO-ECO 003.
In acest fel, S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A. garanteaza ca: inainte de insamantare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura conventionala la agricultura ecologica de minimum 2 ani, semintele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de productie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteza (pesticide, fungicide, ierbicide, ingrasaminte), iar culturile ecologice au fost certificate in urma inspectiilor organismelor acreditate.


Compozitie: produsul contine pulbere din partile aeriene de cimbru (Thymi herba) certificat ecologic, ambalat in plicuri de 1 g.
Continutul ridicat de ulei volatil (cu continut ridicat de timol), flavonozide, acizi polifenolcarboxilici, triterpenoide, taninuri, principii amare confera ceaiului ecologic de cimbru o actiune antiseptica generala (pulmonara, genito-urinara, intestinala), bronhodilatatoare, expectoranta, de stimulare a secretiei biliare, vermifuga.
Se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic in procese inflamatorii de cauze infectioase ale cailor respiratorii superioare / inferioare (raceala, guturai, stari gripale, bronsita acuta si cronica, laringita, faringita, pentru calmarea tusei, astm bronsic); tulburari digestive in special balonare, colite fermentative, colecistita, angiocolita, enterocolita, procese inflamatorii intestinale cauzate de virusuri, bacterii, paraziti care afecteaza mai frecvent varstele extreme (copiii si varstnicii); atonie digestiva; viermi intestinali (ascarizi, oxiuri); stimularea poftei de mancare.

Mod de administrare: ceaiul ecologic de cimbru se prepara din 1-2 plicuri x 1g la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 5-10 minute.
Infuzia se consuma neindulcita, calduta, de 2-3 ori pe zi intre mese sau ori de cate ori este necesar.

Observatii: supradozarea poate provoca tulburari gastro-intestinale.

HOFIGAL ECOLOGIC - Ceai ecologic de coacaz negru -

Supliment alimentar

 

HOFIGAL ECOLOGIC - Ceai ecologic de echinacea -

Supliment alimentar

 

HOFIGAL ECOLOGIC - Ceai ecologic de passiflora -

Supliment alimentar

 

HOFIGAL ECOLOGIC - Ceai ecologic de patlagina -

Supliment alimentar

 

HOFIGAL ECOLOGIC - Ceai ecologic de roinita -

Supliment alimentar

 

HOFIGAL ECOLOGIC - Ceai ecologic de rozmarin -

Supliment alimentar

 
Home | Despre noi | Magazin Online | Catalog 2012 | Articole | Contact | Hofigal Ecologic